Konkursi Studentor

Konkursi Studentor

Projekti CleanScore në kuadër të financimit të abonimit të librarisë digjitale JSTOR në universitetet publike të Shqipërisë zhvilloi Konkursin e parë me Punime Kërkimore. Ky konkurs u shtri në të gjithë universitetet e Shqipërisë dhe pati një numër të lartë aplikimesh. Studentët të cilët përmbushën kriteret dhe u kualifikuan për vlerësim nga komisioni janë si më poshtë:

Klementina Kuqja – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
Arjela Mërkuri – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
Silva Bashllari – Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë – Fakulteti i Ekonomisë
Lidia Reci – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
Brahim Tusha – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
Romina Lama- Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
Selina Como – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
Nosiana Burnazi – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
Elisa Toçi – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
Klubi i Dramës – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Historisë dhe i Filiologjisë
Eriola Breçani – Universiteti Europian i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
Joel Bedulla – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Anxhela Noka – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
Aleksandra Saracaj – Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan – Fakulteti i Ekonomisë
Komisioni i vlerësimit u përbë nga pedagogë të universiteteve të ndryshme:

UT – Eralda Methasani
UT – Etis Jorgji
UT – Meljana Bregu
UT – Dorentina Hysa
ULGSH – Albana Boriçi
UFSNK – Benita Stavre
UAXHE – Elvira Fetahu
UAMD – Manola Myrta
UBT – Gentjan Çera
UEÇGJ – Gëzim Rredhi
Në datën 30.06.2021 në ambientet e qendrës Protik u zhvillua ndarja e Çmimeve në bazë të llogaritjes së pikëve të vlerësuara nga komisioni. U vendos për 1 çmim të parë, 2 çmime të dyta dhe 3 çmime të treta. Fituesit e konkursit janë si më poshtë:

Çmimi i parë: Klementina Kuqja – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
Çmimi i dytë: Arjela Mërkuri – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
Çmimi i dytë: Silva Bashllari – Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë – Fakulteti i Ekonomisë
Çmimi i tretë: Lidia Reci – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
Çmimi i tretë: Brahim Tusha – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
Çmimi i tretë: Romina Lama- Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale