“CleanScore” firmos marrëveshjen për zbatimin e projektit në Universitetin “Eqrem Çabej”, Gjirokastër

Në kuadër të zgjerimit të projektit CleanScore, më datë 12 Shkurt 2020 u firmos marrëveshja e bashkëpunimit midis Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) dhe Universitetit Eqrem Çabej Gjirokastër për zbatimin e projektit CleanScore. Implementimi i projektit konsiston në përfshirjen e Lexo më shumë…